Середа, 24.04.2024, 11:29
Вітаю Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук

https://legalaid.gov.ua

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

https://www.unicef.org/ukraine/

www.mon.gov.ua

http://pedpresa.ua

Зорянська гімназія        Красноградської міської ради

Головна » 2013 » Травень » 11
Знову Вічний вогонь обпікає серця,
Знову спогад далекий приносить неспокій,
Бо дорогам воєннім немає кінця,
Бо приходять до Вас побратими крізь роки,
Забираючи друзів в останній політ,
Щоб по їхніх стежках вже онуки ходили...
Тільки вічний вогонь об'єднує усіх,
Щоб вклонитися Вам і солдатським могилам.
 
 
 
Переглядів: 447 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

8 травня учнів Ленінської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів зі святом Великодня привітав керуючий відділення «Ленінське» ТОВ «АПК Докучаєвські чорноземи» Домнич Олександр Євгенійович. Учням Великоднім подарунком стали: пасхальні куличі, печиво та цукерки. Дякуємо нашим шефам!
Христос Воскрес!
Хай у душі панує свято,
Хай успіхів буде багато!
Хай завжди і у всім щастить,
І хай вас Бог благословить!
 
Переглядів: 402 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

Квітень 1986 року щедро радував українців зеленню трав і кольорів, радісними пташиними переливами, яскравими сонячними променями. Проте властивих весні надій на краще і мрій він виправдати не зміг. Найпотужніший викид радіоактивних речовин із пошкодженого реактора Чорнобильської АЕС дозою в десятки мільйонів кюрі на добу, що тривав з 26 квітня по 6 травня, перервав мирне і спокійне життя, підпорядкувавши людей доброї волі єдиній меті - протистоянню атому. Відтоді всіх їх іменують досить коротко - "чорнобильці". Багато українців жертвували своїм здоров'ям, а іноді і життям, заради того, щоб мінімізувати наслідки цієї страшної трагедії. До такого самопожертвування їх закликало почуття обов'язку і відповідальності перед наступними поколіннями і перед усім людством.
 
 
Чорнобиль - це наш спільний біль, але він став символом перемоги людств ... Читати далі »
Переглядів: 431 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

У квітні в рамках акції "За чисте довкілля" здійснювалось прибирання закріпленої за школою території та впорядкування квітників. Працівники та учні Ленінської ЗОШ І-ІІ ступенів долучилися до акції. Було прибрано територію шкільного подвір'я, парк біля Братської могили та прилеглу територію до школи.
Переглядів: 377 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

22 квітня пройшов районний етап конкурсу "Юні інспектори дорожнього руху". Дякуємо нашій команді «Пріоритет» за достойний виступ!
Стаття "Змагалися юні інспектори руху" газета "Вісті Красноградщини" №19 від 10.05.2013
Переглядів: 400 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

4 квітня в районному Будинку культури відбулися виступи учасників районного фестивалю дитячої творчості «Таланти ІІІ тисячоліття». Дякуємо учням Ленінської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів за участь у фестивалі!
 
Переглядів: 419 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

21 березня 2013 року проведено районний фестиваль дружин юних пожежних загальноосвітніх навчальних закладів Красноградського району.
Мета фестивалю:
- активізація руху юних пожежних;
- пропаганда здорового, активного способу життя, популяризація основ його безпеки;
- вироблення навичок колективних та індивідуальних дій у складних життєвих ситуаціях, подолання труднощів та перешкод;
- розкриття творчих здібностей учасників фестивалю;
- сприяння організації змістовного дозвілля школярів та молоді.
Організатори проведення фестивалю: відділ освіти Красноградської районної державної адміністрації, служба цивільного захисту в Красноградському районі головного територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Харківській області.
Спасибі всім учасникам команди Ленінської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Переглядів: 390 | Додав: kukulchik | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

16.03.2013 на базі Ленінської ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося свято Масляної для мешканців с. Ленінки, с. Чапаєво та с.Тишенківки. Під час свята відбувся турнір з шашок, в якому брали участь вихованці гуртка «Шашки» Красноградського РЦДЮТ, що працює на базі Тишенківської ЗОШ І-ІІ ступенів та учні Ленінської ЗОШ І-ІІ ступенів. Головним суддею змагань був майстер спорту з шашок, керівник гуртка «Шашки» Красноградського районного Центру дитячої та юнацької творчості Глєбов В.І. За результатами змагань переможцями стали: І місце – Перепелиця Максим, вихованець гуртка «Шашки»; ІІ місце - Жеребецький Анатолій, вихованець гуртка «Шашки»; ІІІ місце - Перепелиця Яна, вихованка гуртка «Шашки». Переможці турніру відзначені грошовими винагородами, а учасники – солодкими подарунками від голови СБОК «Ленінське» Домнич О.Є. та ТОВ "АПК "Докучаєвські чорноземи".
Переглядів: 438 | Додав: kukulchik | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

16 березня 2013 року в Ленінській ЗОШ І-ІІ ступенів був проведений День відкритих дверей та свято Масляної, куди були запрошені жителі сіл Ленінки, Тишенківки та Чапаєво. Програма складалася з декількох частин. Розпочав святковий концерт самодіяльний колектив «Тишенківські зорі». Також виступали учні Ленінської та Тишенківської ЗОШ І-ІІ ступенів. До уваги гостей була проведена екскурсія по закладу. Потім гостям були запропоновані розваги, конкурс «Найсмачніший млинець», веселі естафети для дітей та дорослих. Переможці отримали цінні подарунки.
Слідом відбулося частування усіх присутніх смачними варениками (з сиром, картоплею, капустою, кашею з салом), чаєм, солодощами. Свято закінчилося традиційним спалюванням чучела зими. Після завершення святкової програми в ... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

13 березня в приміщенні Ленінської ЗОШ І-ІІ ст. відбулося районне методичне об’єднання вчителів фізичної культури. Ярмолюк Ольга Вікторівна, вчитель фізичної культури Ленінської ЗОШ І-ІІ ст.. провела в 5 класі бінарний урок – змагання з фізичної культури та англійської мови. Урок був проведений з метою повторення і закріплення у дітей знань з англійської мови засобами фізичних вправ та естафет, розвитку фізичних якостей учнів, виховання взаємоповаги, взаємодопомоги. З юнаками 6-9 класів був проведений позакласний захід «Козацькому роду нема переводу» (вчитель фізичної культури Буслов М.М.). Захід був проведений з метою відродження традицій українського козацтва, формування національної самосвідомості, пропаганді здорового способу життя. Юнаки змагалися у спритності, сміливості, витривалості.
Переглядів: 418 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

23 лютого Україна святкує День захисника Вітчизни, свято, яке із Дня Радянської армії перетворилося на всенародний чоловічий день. День захисника Вітчизни уособлює такі прекрасні людські якості, як доблесть і мужність. Фактично воно є святом усіх чоловіків, чиє головне покликання - обороняти рідну землю.
25 лютого 2013 року у Ленінській ЗОШ I- II ступенів відбулася святкова конкурсна програма «Нумо, хлопці» , присвячена Дню захисника Вітчизни. У ній взяли участь дві команди «Генерали» і «Пуля», до яких входили всі хлопчики та юнаки школи. Учні із задоволення змагалися і в естафетах, таких як «Пагони», «Побратими», «Справжній солдат», і в конкурсах з цивільної оборони та етикету. Обидві команди були нагороджені грамотами та солодкими призами. Всі учасники конкурсної програми та глядачі залишились задоволені святом.
Переглядів: 428 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

16 лютого в приміщенні Красноградського багатопрофільного ліцею проводився зимовий Чемпіонат з техніки велосипедного туризму. У Чемпіонаті брали участь команди 15 загальноосвітніх навчальних закладів. До програми Чемпіонату входили такі конкурси: фігурне водіння велосипеда, знання правил дорожнього руху велосипедиста, надання першої долікарської допомоги. Змагання проводилися з метою популяризації і подальшого розвитку велосипедного туризму , залучення учнів до занять у гуртках велосипедного туризму, удосконалення техніки водіння велосипеда.
За підсумками змагань наша команда отримала такі результати:
фігурне водіння велосипеда (середня група)- І місце;
правила дорожнього руху велосипедиста - ІІ місце;
надання першої долікарської допомоги - ІІ місце.
Переглядів: 385 | Додав: kukulchik | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

15 лютого 2013 року відбувся районний конкурс екологічних агітбригад в якому взяли участь 8 команд. У цьому конкурсі учні Ленінської ЗОШ І-ІІ ступенів посіли почесне ІІ місце. У виступі агітбригади активну участь брали учні: Репринцев Денис -9 кл., Мельник Анна. та Брянцева Катерина-7 кл., Мельник Ярослав та Вегера Ірина – 6 кл Ісматов Суннат та Рослякова Анастасія -5 кл.
Допомагали учням у підготовці: вчитель біології – Зінченко О.М.; заступник з навчально-виховної роботи – Ушинкіна С.В.; педагог-організатор Руденко С.В. Метою виступу була охорона видового складу комах Ленінського ентомологічного заказника місцевого значення.
Переглядів: 458 | Додав: kukulchik | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)

11-15 лютого у Ленінській загальнооосвітній школі І-ІІ ступенів було проведено тиждень математики та інформатики. Протягом тижня були оголошені конкурси: "На кращу математичну газету" - І місце - 4 клас; "Комп"ютер очима дітей" - І місце - Рослякова А. (5кл.) ІІ місце - Дядій О. (4кл.) ІІІ місце - Гончарук С. (5кл.) та Снітко Д. (3 кл.) "Математичний кроссворд" - І місце - Яворський Є.(4 кл.) 11 лютого учні 5-9 класів під керівництвом вчителя математики Домбровської Марії Петрівни пройшли "тест на уважність". 97% уваги мали учні Лукашик В.(8кл.), Анахін Б. (8 кл.), Ісматов С. (5 кл.). 93% - Ярмолюк А (7кл.). Вегера І (6 кл.). 90% - Анахіна В. (8 кл.) 14 лютого вчитель інформатики Зінов’єва Лідія Вікторівна провела у 4 класі відкритий урок. Для учнів 5-6 класів було проведено гру "Грай, не програвай!", а для 5-7 класів "Показуха" Учні 7-9 класів також із задоволенням складали "Математичні пазли". Всі отримали масу позитивних емоцій.
Переглядів: 419 | Додав: KrZZSO | Дата: 11.05.2013 | Коментарі (0)